ondernemingsrecht

Wij staan onze cliënten bij in allerlei kwesties die te maken hebben met de onderneming zelf, bijvoorbeeld in de oprichtingsfase, bij fusies en overnames, bij herstructereringen of bij ontvlechtingen. Wij verzorgen niet alleen de juridische documentatie, maar denken ook graag actief mee over de juridische structuur, de financiering, de zekerhedenpositie en governance binnen de onderneming. 

Daarnaast staan wij onze cliënten bij in hun dagelijkse activiteiten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onderhandelingen bij aan- en verkoopprocessen, het aangaan of verbreken van samenwerkingen, het maken en beoordelen van diverse contracten, het incasseren van vorderingen, het voeren van verweer daartegen en alle juridische complicaties die daarmee gepaard gaan. 

expertise

In alle gevallen bent u bij Keizers Advocaten aan het juiste adres. Wij staan u, ieder vanuit een eigen expertise, met grote betrokkenheid bij.

Specialistische kennis en ervaring, affiniteit met en kennis van diverse branches (zoals vastgoed, bouw & ontwikkeling, retail en de zorg), direct en persoonlijk contact en enthousiasme voor het vak zijn kenmerkende elementen in onze werkwijze.

Onze juridische kennis houden we vanzelfsprekend op peil door het regelmatig volgen van opleidingen, maar ook door zelf regelmatig als docent op te treden, onder meer voor professionals in het bankwezen in de opleiding Bijzonder Beheer. Op de website van 3Masters Opleidingen vindt u daarover meer informatie.