Keizers Advocaten is op zoek naar een advocaat ondernemingsrecht en een advocaat

vastgoed & bestuursrecht

 

Keizers Advocaten is een Eindhovens kantoor dat optreedt voor ondernemers, ondernemingen, overheden en semi-publieke instellingen. Wij richten ons met name op ondernemingsrecht, insolventierecht, vastgoed en bestuursrecht. Specialistische kennis, direct en persoonlijk contact en enthousiasme voor het vak zijn kenmerkend voor onze werkwijze. Onze bedrijfscultuur is informeel, toegankelijk en laagdrempelig.

 

Advocaat ondernemingsrecht

Wij zoeken een ambitieuze advocaat ondernemingsrecht die ons team komt versterken en die actief (verder) wil bouwen aan een eigen praktijk en netwerk in de regio Eindhoven, waarin de nadruk ligt op het ondernemingsrecht in brede zin. De gewenste kandidaat heeft ten minste de stageperiode afgerond.

 

Ook ondernemende advocaten met meer ervaring en een (gedeeltelijke) eigen praktijk worden nadrukkelijk uitgenodigd te reageren. Toetreding tot de maatschap is bespreekbaar.

 

Advocaat vastgoed & bestuursrecht

Daarnaast komen wij graag in contact met een gevorderde advocaat vastgoed & bestuursrecht die reeds een (gedeeltelijke) eigen praktijk heeft en die de ambitie heeft die praktijk in de komende jaren verder uit te bouwen. Toetreding tot de maatschap is bespreekbaar.    

 

Voor vragen over deze vacatures kun je contact opnemen met Ben Arends, bereikbaar op 06 – 460 314 06.
Schriftelijke reacties, voorzien van cv, mogen worden gestuurd aan b.arends@keizersadvocaten.nl.